Aktiviteter

Vores aktiviteter handler om at kommer ud til ”kanten” af dig selv!

Vi finder og arbejder med de andre 90% af vores potentiale, som vi ikke udnytter, men som helt klart ville gøre os til både bedre mennesker og bedre ledere.

For at finde dit fulde potentiale skal vi ud af det daglige trummerum og allerhelst lidt ude af komfort-zonen, således at du er nødt til at fokusere, at være til stede og at fordybe dig. Vi har derfor valgt, at vores kurser skal indeholde en god portion adventure.

Vinter/Forår 2024

Tur 1: 10. – 14. marts (ikke flere pladser)
Ski og Randonné tur på Monterosa/Italien.
4 1/2 dages offpiste tur med rygsæk, heliski, rapelling, alpin klatring, overnatning på bjerget og personlig udvikling.

Pris: kr. 19.000 + moms /excl. fly til og fra Milano, Heliski og drikkevarer

Tur 2: 15. – 19. marts (stadig ledige pladser)
Ski og Randonné tur på Monterosa/Italien.
4 dages offpiste tur med rygsæk, heliski, rapelling, alpin klatring, overnatning på bjerget og personlig udvikling.

Skræddersyede koncepter – der handler om at eksekvere

Husk, vi planlægger hvert aktiviteterne i tæt dialog med dig som kunde for at sikre specifik virksomhedsrelevans og for at have jeres målsætning med under hele kurset.

Vi lægger stor vægt på, at deltagerne får lov at mærke essensen af de begreber, vi arbejder med. Projektor og tavle er godt i et kursuslokale, men vi vil gerne omsætte metoderne virkelige og mærkbare konsekvenser.
Vi arbejder med din og gruppens evne til at eksekvere, og det sker i konkrete og udfordrende situationer. Dermed opleves de teoretiske begreber på egen krop og psyke, og det giver en helt anden og mere brugbar effekt.

Sikkerhed

Det er topprofessionelle folk, der står for sikkerheden i adventure-delen. Når vi siger ude af komfort-zonen, betyder det derfor ikke ude af sikkerheds-zonen. Vores stab er nøje udvalgt efter de aktiviteter, vi benytter.

Træn med de bedste af de bedste

Vore instruktører på de enkelte Level5 kurser er håndplukkede i forhold til indholdet. Alle har en baggrund i tjeneste ved en af forsvarets specialenheder, eller er kvalificerede undervisere på højt niveau. Vi kan derfor garantere, at det er professionelle mennesker, der underviser, instruerer og varetager sikkerheden inden for hvert sit felt. Som deltager er du således hele tiden i kyndige hænder – både på det fysiske, psykiske og ikke mindst på det inspirations mæssige område.