Bag om Level 5

“Vores drøm er, gennem vore aktiviteter, at hæve udvikling af Leadership til et nyt niveau – Level 5″

På dette niveau, vil du finde de ressourcer, den selvtillid og det selvværd, der er nødvendigt for at kunne “hvile” i dig selv og samtidig være det gode eksempel for andre.

Vore aktiviteter handler om at arbejde med det “hele” menneske, bryde uhensigtsmæssige mønstre og om at flytte sig selv til et nyt og mere relevant ledelsesniveau – gøre sig rede til at møde de udfordringer det 21. århundrede uvægerligt vil præsentere for os.

Personerne bag Level 5

Preben Werther
Ansvarlig for den personlig udvikling, indhold, struktur og procesdelen. Preben er selv jægersoldat og har en fortid i Jægerkorpset, som major og uddannelseschef. Han har en bred ledelsesmæssig baggrund fra sit tjenesteforløb i forsvaret og sit virke konsulent for nationale og internationale virksomheder. Han har været aktivt både som deltager og holdkaptajn på de militære landshold I orienteringsløb og fægtning.

Frits Møller Sørensen
Ansvarlig for adventure-oplevelserne, udvikling, sikkerhed ifm. lokaliteter. Frits er aktiv soldat i en af de danske specialenheder med ansvar for træning og uddannelse. Derudover er han faldskærmsinstruktør og tandemmaster.

Søren Anker
Ansvarlig for adventure-oplevelserne, udvikling, kvalitet, lokaliteter, forplejning, administration, salg og booking. Det sportslige fokus ligger på randonné og telemark skiløb, kite surfing, dykning og trekking.